Catering

Opening van uw pand, personeelsfeest, verbouwing van uw winkel of een open dag? Wij van Wat de pot Schaft kunnen dit geheel naar maat invullen met catering.

De kracht van ons bedrijf zit er in dat wij voor elke gelegenheid een klassieke bus hebben staan, maar ook zonder bussen kunnen wij een ruimte aan kleden en voorzien van catering.

U kunt natuurlijk ook alle wagens tegelijk inzetten voor een leuk feest met een festival karakter!

Denkt u eens aan een borrel voor uw personeel, een uitnodiging voor uw klanten of een privefeest waarbij wij de gehele verzorging kunnen doen vanuit onze bussen. Voor een goede impressie kunt u de korte film op deze pagina bekijken.

Ook de aankleding erom heen kunnen wij voor u regelen. Een tent voor sfeer of tegen de regen maar ook muziek, een fotobooth en drank uit VW bussen om in stijl te blijven.

Om een beetje op weg te helpen wat ideeën:

  • Een high-tea van uit meerdere bussen, met zoet, hartig en drankjes in vele soorten en maten.
  • Een festival op eigen terrein, frites, hamburgers, wraps, salades en ijs, alles is aanwezig voor uw eigen feest en eventueel aan te vullen met theater, drank en muziek.
  • Een tapas buffet, eten wanneer u en uw gasten trek hebben, alles ter plekke bereid

We heten niet voor niets Wat de pot Schaft, u roept en wij maken het voor u waar!

Een catering in de echte Vintage stijl, wij zullen er voor zorgen dat uw gasten er nog lang met een glimlach aan terug denken.