De aardappels

DSC 4224DSC 4466Hiervoor heb ik vakmensen ingeschakeld, zij voorzien mij van de beste frites aardappel die er te krijgen is! Wij hebben gekozen voor de Agria variant, deze is zeer geschikt om mee te frituren. Het is een vastkokend aardappelras en lichtgeel van kleur. De aardappel is vanaf juli weer vers van het land te verkrijgen en geeft een mooie constante kwaliteits-frites.

De olie
Net zo belangrijk als de aardappel is de olie die wij gebruiken om in te bakken, ook hier hebben wij gekozen voor een lokaal product, en wel te weten van de Oliehoorn. Oliehoorn introduceert als eerste producent van frituuroliën een frituurolie die echt 100% natuurlijk is en waaraan geen E900 is toegevoegd. Met Green label kunt u beter en gezonder frituren en gaat nog langer mee ook. Dat komt door de natuurlijke anti-oxidanten, die op molecular niveau werken en daardoor effectiever zijn. De kleur blijft langer helder en het rookpunt gaat omlaag. Bovendien is er sprake van een verminderde vetopname. Wie bewust frituurt kiest natuurlijk voor Green label van Oliehoorn!

De mayonaise
Ook de mayonaise wordt via deze Oliehoorn geleverd. Oliehoorn mayonaise is een kwaliteitsmayonaise bereid volgens authentiek recept. De smaak is romig, licht gekruid en verrassend fris.

Specificaties (voedingswaarde per 100 gram)
Energie: 3037 kJ
Energie: 734 kcal
Eiwit totaal: 1,4 g
Koolhydraten totaal: 2,6 g
Waarvan suikers: 2,5 g

Vet totaal: 80 g
Vet verzadigd: 6 g
Voedingsvezel: 0 g
Natrium: 0,366 g

De informatie zoals hierboven beschreven komt direct van Oliehoorn.