Het ijs

ijsetendejongen

Onze  ambachtelijke ijsmaker zorgt voor het heerlijkste ijs met de mooiste smaken en gaat daarbij uit van een zo puur mogelijk product, er worden geen kunstmatige kleur en smaakstoffen toegevoegd.

Maar waarmee onderscheiden wij ons? Alsof dat lekkere ijs nog niet genoeg is maken we ook nog heerlijke verse toppings voor over het ijs, om te beginnen hebben wij echte slagroom, en daarnaast bakken wij zelf brownies, maken verse fruitsalades en de lekkerste appeltaart en ga zo maar door, dit in combinatie met verschillende sausen en strooisels zorgt voor echte ijscreaties.

Diverse soorten schepijs
Er wordt een assortiment samengesteld uit sorbetijs, roomijs en yoghurt ijs in diverse smaken, rekening houdend met de wens van de klant.

Bijzondere creaties
Browniespecial: al 9 jaar legendarisch! Roomijs, slagroom, Brownies en warme chocolade, allen huisgemaakt, do I need to say more? 

Spoom: een heerlijke frisse Prosseco met een fris bolletje frambozensorbet, geserveerd in een champagne flûte, ideaal bij een rustmoment tijdens de bruiloft

Scroppino: een deel Prosseco, een deel wodka, roomijs en citroensorbet, in de blender en geserveerd in een Champagne flûte, party time!

Mojito: citroen/ mint sorbet, met verse munt, rum en bruiswater

Diëten
Wij willen dat ijs voor iedereen een feest is en daarom doen wij er ook alles aan om te zorgen dat mensen met een afwijkend menu ook gewoon kunnen genieten van ons ijs.

Wij kunnen ijs leveren voor:

  • Glutenvrij dieet
  • Lactosevrij dieet
  • Suikervrij 

Overige diëten op aanvraag,