Loaded fries

Pickup 3Verse friet maar dan anders...

  • American style verse friet, in eigen huis gerookte pulled pork, of naar keuze chicken, witte kool salade, paprika, ijsbergsla en BBQ saus, afgetopt met bosuitjes.
  • Limburgse wijze verse friet, huisgemaakte zoervleisj (stoofschotel van rundvlees en ui), gefrituurde uitjes, appelmoes en mayonaise.
  • Mexican Style vers friet, huisgemaakte chili sin carne (met vegetarisch gehakt, kidneybonen, paprika, maïs, uien tot een heerlijke spicey chill), geservereerd met ijsbergsla, cheddar, crème fraîche, nachochips en koriander.
  • Greek Style verse friet, getopt met ijsbergsla, koolsalade, gyros kippedijen, uienringen en tzaziki.

Dus onze welbekende verse friet met heerlijke toppings, geserveerd in een bakje met inlegvel, en grote vork, alles afbreekbare disposable natuurlijk

Onze voorkeur is een keuze uit 2 van deze gerechten aan de klant aan te bieden in combinatie met onze normale porties friet, zo kunnen de mensen kiezen waar ze trek in hebben. 

De porties zijn een kleine maaltijd, 200 gram friet met ongeveer 100 gram vlees en dan nog de overige toppings.

Dit gerecht kunnen wij ook met rösti serveren, dit is speciaal voor de plaatsen waar niet gefrituurd kan worden een mooie oplossing. Dan werken wij met een oven.