Loaded fries winter 2023/2024

Pickup 3Loaded Fries, verse friet maar dan met nog meer lekkers...

  • Truffel de luxe verse friet geserveerd met fijn geraspte Parmezaanse kaas, huisgemaakte truffelsaus en rucola sla, eventueel afgemaakt met crispy bacon voor de niet vegetarische mensen onder ons.
  • Hongarian style verse friet, Goulash met paprika, uienring, champignons en komijn, volle smaken afgetopt met crispy uitjes.
  • New York style verse frites, geserveerd met cheddar, ijsbergsla, huisgemaakte pastrami( gemarineerd rundvlees), pickles en groene kruiden saus.
  • Indonasian style verse friet, geserveerd a la Gado gado met Tempeh, diverse groenten, pindasaus en crispy decoratie.
  • Argentinia verse friet, knapperige ijsbergsla, zacht gegaarde en gerookte pulled beef en afgetopt met een frisse chimmichuri mayonaise

Dus onze welbekende verse friet met heerlijke toppings, geserveerd in een bakje met inlegvel, en grote vork, alles afbreekbare disposable natuurlijk!

Onze voorkeur is een keuze uit 2 van deze gerechten aan de klant aan te bieden in combinatie met onze normale porties friet, zo kunnen de mensen kiezen waar ze trek in hebben.

De porties zijn een kleine maaltijd, 200 gram friet met ongeveer 75 / 100 gram vlees, aangevuld met de overige toppings.